Продава  2-стаен град София , Кръстова вада , 51 кв.м | 13412447
Продава 2-стаен
VIP
град София, Кръстова вада
115 000
Не се начислява ДДС
51 кв.м1-ви Тухла, 2024 г.
ТЕЦ: Лок.отопл.Газ: ДА
Премахни
Описание на имота:
НОВА ОФЕРТА!!! КРАСИВА СГРАДА !! ! ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЯ ! ! ! НАЙ-ВИСОК КЛАС СТРОИТЕЛСТВО ! ! ! 10 МИНУТИ ОТ ПАРАДАЙС ! ! !ИЗБОР НА АПАРТАМЕНТИ НА РАЗЛИЧНИ ЕТАЖИ И ИЗЛОЖЕНИЯ !АКТ 14,АКТ 15- ЮНИ 2024 Г.
Двустаен апартамент в нова сграда със следното разпределение:хол с кухненски бокс, спалня,антре и баня с тоалетна.На по горните етажи с балкон и малка спалня.
Предлагат се на шпакловка и замазка с подово отопление в целия апартамент на газ и изводи за климатици.Външна врата -Солид.Изложение-ЮГ.Паркомясто-20 000 евро или гараж към всеки апартамент.
Луксозен асансьор и красиви настилки в общите части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Сградата е разположена в един от най-перспективните квартали на Столицата Кръстова вада, в непосредствена близост до Южен парк и търговски комплекс Парадайс център . Сградата е разположена на пешеходно разстояние от метростанция Витоша , както и в непосредствена близост до Околовръстен път и основни булеварди осигуряващи бърз достъп до центъра на София. На броени минути се намират Ловният парк и Зоологическата градина, престижните лечебни заведения: УМБАЛ Токуда Аджибадем Сити Клиник , УМБАЛ Лозенец и МБАЛ Вита. Спирки на градския транспорт в близост-64,98,68.Тихо и спокойно място до бул.Черни връх.
СГРАДА:
Сградата се състои от сутеренно ниво с подземни гаражи, партер с апартаменти, заедно с четири жилищни етажа.На последно ниво-ателиета и тавани. Висококачествена, енергийно ефективна и модерна жилищна сграда със съвременна и елегантна архитектура. Практични и уютни двустайни и тристайни апартаменти с просторни и максимално осветени от слънчева светлина жилищни пространствата. Строителните материали са от най-високо качество.
ПРЕДИМСТВА:
-Южно изложение
-Бърз достъп до Метро
-Транспорт на 4 мин.
-Мол Парадайс на пешеходно разстояние
-Тихо и спокойно място
-Гледка към Витоша
Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.
За повече информация-0897586820
Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
В случай на необходимост от банково финансиране, ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!
Предлагаме интериорен дизайн и довършителни работи.
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Саниран
Цена

Цена на имота: 115 000 €

Цена на кв.м: 2254,902 €

Локация

град София, Кръстова вада

Статистика
  • 26разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 10 май 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
Брокер
Роза Михалкова
0897586820

ИЗТОК - ЛОЗЕН
град София София
Продава 2-стаен в град София, Кръстова вада
115 000 €
51 кв.м1-ви Тухла, 2024 г.